Kathmandu Kitchen krijgt hoogste cijfer van restaurantbezoekers

Kathmandu Kitchen is gevestigd in De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan.
Kathmandu Kitchen is gevestigd in De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan.
Foto: Google Street View

De Zaanse Kathmandu Kitchen is bij de Nederlandse Horeca Prijzen uitgeroepen tot het restaurant in  Zaanstad met de hoogste waardering. De meeste stemmen kreeg Restaurant Wolfsend.

Provinciaal gezien kwam de laatste eetgelegenheid op de tweede plek met een gemiddeld cijfer van 9,30, slechts voorafgegaan door Grieks Restaurant Martha Zaras in Zandvoort met een 9,51. Kathmandu Kitchen finishte als zesde, met een waardering van 9,63. De provinciale ranglijst werd bepaald op basis van de combinatie tussen het aantal stemmen en de gemiddelde waardering. Het aantal stemmen telde daarbij voor 60 procent mee en de gemiddelde waardering voor 40 procent. Om een titel te winnen waren minimaal 30 stemmen nodig.

Het pand van Restaurant Wolfsend aan de Lagedijk in Zaandijk.

In de catgorie bar / café kwam The Blacksmith als favoriet uit de bus en bij de koffiezaken Koffie-mok. De categoriën cafetaria, lunchroom / broodjshuis en sportkantine / clubhuis trokken onvoldoende stemmers. Ruim 81.000 mensen maakten van de verkiezing gebruik om zijn of haar favoriete horecagelegenheid te stunen door te stemmen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen