Gemakkelijk afvallen zonder jojo-effect bij Easyslim.nu

Foto: Easyslim.nu

ADVERTORIAL Mensen die willen afvallen hebben vaak al van alles geprobeerd: van het zoveelste dieet van een nieuwe ‘goeroe’,  sportscholen of zelfs tot een crash dieet aan toe. Vaak gaat het afvallen te langzaam, is het te ingewikkeld of lukt het wel maar ontstaat het jojo-effect. Dankzij de methode van Easyslim.nu kan dat allemaal verleden tijd zijn.

Hoe het werkt? De klant ondergaat eens per week een behandeling met een zeer revolutionair apparaat waarbij door middel van ultrasound vet wordt afgevoerd en tegelijkertijd middels elektrostimulatie de spieren worden getraind. Dat apparaat alleen kan er niet voor zorgen dat u veel kilo’s verliest, en daarom krijgt u voedingstips voor de dag dat u komt. Is er per week niet gemiddeld een een halve kilo af, dan wordt er ook gekeken naar het eetpatroon op de andere dagen. Zo zorgen u en het team aan de Westzijde in Zaandam er samen voor dat u op uw (afslank)doel afstevent.

Hoeveel val ik af per week?

Hoeveel u afvalt, hangt af van wat u naast de behandelingen aan uw eetpatroon wilt aanpassen. Bij Easyslim.nu wordt u bij elke behandeling gewogen en wordt zo nodig het voedingsschema aangepast. Wilt u niet veel afvallen of het in een rustig tempo doen? Dat kan ook, en dan hoeft het eetpatroon niet veel veranderd te worden.

Ondersteunende producten

Als u het gemakkelijker vindt om af en toe een maaltijdvervanger te nemen dan is dat ook mogelijk. Easyslim.nu heeft een zelf ontwikkelde shake waarmee u zelf kunt ‘spelen’. De een neemt ze bijvoorbeeld als ontbijt, een ander als lunch op het werk en weer een ander alleen op de behandeldag. Het is geen must, maar puur bedoeld om het u makkelijker te maken. Ook heeft Easyslim.nu een poeder dat ervoor zorgt dat u aanzienlijk minder trek hebt.

Hoe wordt het jojo-effect voorkomen?

Als u eenmaal het streefgewicht hebt bereikt, wordt er geadviseerd om een keer per maand terug te komen voor onderhoud. Dan ondergaat u ook een behandeling zodat de spieren weer goed getraind worden. Door de spieren in goede conditie te houden, houdt  u de energiebehoefte van het lichaam hoger en voorkomt u dat de huid slap wordt. Ook wordt u weer gewogen, zodat u er altijd op tijd bij bent en snel kunt ingrijpen als u toch iets zou zijn aangekomen na bijvoorbeeld feestdagen of een vakantie.

Proefbehandeling en intake

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak! Er wordt eerst uitgebreid gesproken zodat wij weten wat u wilt en wij zullen u uitleggen hoe het werkt. Uiteraard zullen we dan ook vertellen wat de totale kosten zijn. Dit is geheel vrijblijvend. Hierna vindt de behandeling plaats, waarbij wij zullen aantonen dat het werkt. U ligt ongeveer 40 minuten op de behandeltafel en onderwijl kunt u bijvoorbeeld een boek lezen. De meeste mensen ervaren het als ontspannend en het is 100 procent veilig.

Aanbieding

Er is tot en met 20 december een mooie aanbieding waarbij u slechts 49 euro (normaal 89) betaalt voor de intake en proefbehandeling. Is er na de proefbehandeling niet minimaal vier centimeter weg? Dan betaalt u niets.

Easyslim.nu
T: 06 10385420
E: [email protected]

Easyslim.nu Zaandam
Westzijde 156

Boek online via easyslim.nu/zaandam

 

Reacties