Vroeg uit de veren voor een 70-plus boodschappenuur bij AH

Foto: Flickr / FaceMePLS

Albert Heijn stelt vanaf maandag 23 maart van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 08:00 uur een winkeluur in voor 70-plussers. Albert Heijn ‘rekent op het begrip en medewerking van haar andere klanten voor dit besluit en vraagt hen nadrukkelijk om op andere tijden boodschappen te doen,’ aldus de aankondiging.

De supermarktketen adviseert ouderen in principe om voorlopig thuis te blijven en de boodschappen te bestellen, of om anderen de boodschappen te laten ophalen. Al eerder nam Albert Heijn verschillende maatregelen om te zorgen dat er in de winkels veilig boodschappen kan worden gedaan, in het belang van zowel de klanten als de medewerkers. Deze week is het bedrijf druk om de kassa’s en servicebalies van alle supermarkten te voorzien van plexiglas scheidingswanden. Ook vraagt AH klanten om bij de kassa’s minimaal anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. Daarvoor worden bij iedere kassa afstandsstrepen aangebracht op de vloer. Op de website is een speciale informatiepagina aangemaakt om klanten zo goed mogelijk te informeren in deze periode.

Op ah.nl/winkels vinden klanten de actuele openingstijden van alle vestigingen van Albert Heijn. Een filiaal kan mogelijk kiezen voor een shopuuur voor ouderen op een ander tijdstip. 

 

Reacties