PC-TOP Computers Wormerveer slachtoffer digitalisering

Foto: Google Street View

PC-TOP Computers aan de Wandelweg in Wormerveer sluit na ruim een kwart eeuw de deuren. Uiterlijk 1 juni stopt de vertrouwde zaak, die ironisch genoeg het slachtoffer is geworden van de complete digitalisering van onze samenleving: tegen de online bestellingen is niet meer op te boksen met een fysieke winkel.

PC-Top beleefde hoogtijdagen in 2004 met meer dan tien werknemers en winkels in Wormerveer, Alkmaar en Hoorn. Daarna kwamen er steeds minder klanten en die daling zette zich gestaag door. ‘Wij kozen ervoor om af te afbouwen in de hoop dat de markt nog zou aantrekken. Maar die verbetering bleef helaas uit,’ meldt het bedrijf op zijn Facebookpagina. ’Met al onze winkels hebben wij door nauwe samenwerking met de verhuurders en in goed overleg met ons personeel de contracten gefaseerd kunnen stopzetten. Vanaf 2017 was zodoende alleen nog de winkel in Wormerveer operationeel.’

Uitverkoop

Tot de sluiting van die laatste vestiging is er een opheffingsuitverkoop met flinke kortingen op personal computers, beeldschermen, inktpatronen en aanverwante producten.

 

 

'

Reacties

article
32165
Computerzaak PC-TOP houdt het na ruim een kwart eeuw voor gezien
PC-TOP Computers aan de Wandelweg in Wormerveer sluit na ruim een kwart eeuw de deuren.
https://zaanstad.nieuws.nl/bedrijvigheid/32165/pc-top-computers-wormerveer-slachtoffer-digitalisering/
2019-04-21T10:08:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/04/21100617/PC-Top.png
Bedrijvigheid