Veel vertier en acties bij heropening AH-filiaal onder de A8

Het team van Albert Heijn Vos.
Het team van Albert Heijn Vos.
Foto: Dirk Brand

De vestiging van Albert Heijn onder de A8 in Koog aan de Zaan gaat vandaag om 16:00 uur weer open na een grootschalige verbouwing. De winkel van de familie Vos is nu twee keer zo groot en beschikt over 140 gratis parkeerplekken.

Kinderen uit de buurt helpen bij de opening door fiesend op himetrainers de winkel letterlijk in de schijnwerpers, te zetten. Een Koogse dansschool zorgt voor een extra swingend tintje. Daarnaast zijn er tal van openingsactiviteiten. De eerste 1200 klanten krijgen bij besteding van tien euro een kraslot waarmee prijzen te winnen zijn als een minuut gratis winkelen. Op vertoon van de kassabon kunnen klanten vandaag, morgen en op 8 februari bij de foodtruck voor de deur een pannenkoek ophalen.

Nog meer cadeau’s

Van 8 tot en met 10 februari zijn in de zaak bovendien speciale winkelmandjes verstopt. Wie er één vindt, kan dat omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro. Op 18 februari begint een bijzondere spaaractie waar later meer over bekend wordt en in maart krijgt de nabijgelegen basisschool De Lindenboom een bijzonder cadeau: een Schoolplein14 van de Cruyff Foundation en allerlei speeltoestellen.

Zelfscan

Er kan in de vernieuwde Albert Heijn nu ook boodschappen worden gedaan met zelfscan: met een handscanner, de eigen mobiele telefoon of bij de Scan&Go-kassa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen