Vernieuwde Blokker op de Gedempte Gracht op vrijdag 12 oktober weer open

Foto: Blokker

Blokker heropent vrijdag 12 oktober de winkel aan de Gedempte Gracht 36 met een vernieuwd assortiment en honderden nieuwe artikelen: meer speelgoed, een compleet nieuw baby-assortiment en een nog groter aanbod van producten voor koken, tafelen en het huishouden.

Blokker viert de heropening met een Kraak de Kluis-spel en aanbiedingen. De winkel wordt ook slimmer ingedeeld en krijgt een warmere sfeer door het gebruik van meer kleur en sfeerverlichting. Voorin komen twee thematafels met een continu wisselend seizoensassortiment. Bovendien vindt de klant er de Superkoopjeskast en de 100 Europakkers, met een wekelijks wisselend op=op aanbod.

Oranje

Alle actieplekken krijgen de vertrouwde oranje Blokker-kleur, zodat folderartikelen gemakkelijk te vinden zijn. Elektra komt naast de kassa en alle schoonmaak- en huishoudspullen komen overzichtelijk bij elkaar te staan. Net als speelgoed en babyspullen.

Bedrijfsleider Yoram Kwast wil klanten verrassen met een speciaal openingsfeestje. ‘De hele dag spelen we Kraak de Kluis waarbij je kans maakt op leuke prijzen. We verwelkomen onze klanten graag in de vernieuwde winkel met nog meer keuze in huishoudartikelen.’

Reacties