Latin Salsa Club verhuist van Zaandam naar Wormerveer

Foto: Pixabay

The Latin Salsa Club verhuist in september van Partycentrum Las Vegas in Zaandam naar de nieuwe Dans Hotspot van Kooten aan de Esdoornlaan 8 in Wormerveer, in het voormalige postkantoor bij het station. Het is de tweede vestiging van de Dans Hotspot, naast die aan de Westzijde 71 in Zaandam.

Volgens een bericht op de Facebookpagina van de dansschool wordt het gebouw in Wormerveer gefaseerd verbouwd en heringericht als partycentrum, leslocatie en meer. Het krijgt meerdere danszalen, een bar, een restaurant en een terras. Aan de overkant van de Provincialeweg kan gratis geparkeerd worden.

Dans Hotspot wil een scala aan stijlen aanbieden: naast salsalessen ook bachata, kizomba, lady styling, stijldansen, tapdansen en Argentijnse tango. Ook wordt er ruimte gemaakt voor yoga en pilates en komen er een VR-escaperoom en een vergaderzaal. In een ander deel van het voormalige postkantoor is inmiddels fietsenzaak Dirk Visbeek gevestigd.

Las Vegas sluit de deuren

Partycentrum Las Vegas gaat volgende maand dicht. Het pand is verkocht aan een projectontwikkelaar en maakt plaats voor nieuwbouw. Ook de dansruimtes aan de Westzijde (zie hieronder), die in december 2016 werden geopend in de voormalige Ford-garage, moeten op termijn wijken voor woningbouw. Halmar Projectontwikkeling wil op het terrein 32 appartementen bouwen met kantoorruimte op de begane grond (impressie hieronder).

De agenda van The Latin Salsa Club ziet er in augustus en september als volgt uit:

  • 11 augustus Partycentrum Las Vegas;
  • 25 augustus Partycentrum Las Vegas;
  • 4 september een gratis proefles salsa voor de absolute beginner, Dans Hotspot van Kooten;
  • 8 september Dans Hotspot van Kooten;
  • 22 september Dans Hotspot van Kooten;
  • En daarna ieder tweede en vierde zaterdag van de maand bij de Dans Hotspot in Wormerveer.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen