De Bedstee opent zaterdag nieuwe winkel aan de Pieter Ghijsenlaan

Foto: De Bedstee

Komend weekend opent De Bedstee na twee maanden verbouwen en inrichten de deuren van de nieuwe winkel aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam.

De zaak in de Vinkenstraat is gesloten en in de nieuwe kan De Bedstee een nog uitgebreider assortiment kwijt. Nieuw zijn onder meer bedden van hout en staal van Steel & Stockings, het natuurlijk slapen van Kuperus, het nieuwste slaapkamerconcept van Nolte en bad- en bedtextiel van Vandyck. Daarnaast is er een zeer complete Auping-presentatie.

Oude bekenden’ als Ergosleep, Perzona, Swissflex, Tempur en de uitgebreide collectie bedtextiel zijn gebleven. Ook de service blijft onveranderd. Zo kunt u nog steeds bij De Bedstee terecht voor een kussentest.

De nieuwe winkel bevindt zich op het Zaanplein, op de eerste verdieping. De ingang zit tussen Lichtplaza en Nils Home Store.

Tijdens het openingsweekend staan er naast leuke aanbiedingen lekkere hapjes en drankjes klaar en is er een springkussen voor de kinderen. Plus goodiebags voor de eerste 50 bezoekers van de dag, een leuke fotowedstrijd en alle bezoekers maken kans op een ontbijtje voor twee.

Zaterdag 14 april geopend van 10:00 tot 17:00 en zondag 15 april van 12:00 tot 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen