Na vijftien jaar wisseling van de wacht bij De Corner

Foto: De Corner

Sociëteit De Corner bestaat dit jaar 40 jaar en dat is voor Ton Komen een mooi moment om na vijftien jaar de voorzittershamer neer te leggen. Hij wordt na de zomer opgevolgd door twee duo-voorzitters, Gidi van den Crommenacker en Ismail Kilinc.

Komen was in totaal 35 jaar bestuurslid van De Corner, ‘een verbindend platform voor ervaren én startende ondernemers’. De club start volgende maand met een nieuwe activiteit, de Business Tables. Op 18 april kunnen leden en niet-leden in restaurant JP1886 in de oude Verkadefabriek aan de Westzijde in Zaandam kennismaken met mensen die écht iets voor hen en hun bedrijf kunnen betekenen tijdens een bijeenkomst waarop ‘netwerken en dineren op niveau’ centraal staan.

De kosten bedragen 50 euro voor leden en 75 voor niet-leden. Aanmelden kan hier.  Via een e-mail naar [email protected] kunnen deelnemers vervolgens laten weten met welk vraagstuk ze rondlopen, welk thema hen aanspreekt of welke branche hun interesse heeft. Bij de tafelschikking wordt daar dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen