Ondernemer met foodtruck gezocht voor standplaats Twiske

Foto: Deviantart.com

Het recreatieschap Twiske-Waterland zoekt een enthousiaste ondernemer met een foodtruck voor het Kure Jan strand, met de mogelijkheid om ook bij de Speelsloot in het recreatiegebied te staan. Geïnteresseerden kunnen tot 1 maart hun plan indienen.

Het Kure-Jan is een groot strand aan de Stootersplas bij één van de twee duikplaatsen in Het Twiske. Deze duikplek is ook geschikt voor beginnende duikers en mindervaliden. De locatie trekt veel passanten die gebruikmaken van één van de wandelroutes in het gebied of van het landelijke fietsknooppuntensysteem. De Speelsloot is een andere van de zeven strandjes in Het Twiske, die sinds de zomer van 2022 beschikt over nieuwe speeltoestellen in de vorm van een vliegveldje met een vliegtuig en een verkeerstoren met een glijbaan.

Criteria

Onrdernemersplannen worden getoetst op openstelling in het zomerseizoen, een duurzame exploitatie met betrekking tot bijvoorbeeld afval en energie, ambachtelijk, lokaal geproduceerd eten, affiniteit dan wel ervaring met horeca, recreatie en natuur en de recreatieve waarde van de onderneming. De vergunning voor de exploitatie van de foodtruck kost 500 euro per jaar. Voorstellen kunnen per e-mail worden ingediend bij [email protected] met in de onderwerpregel ‘Mobiel verkooppunt Kure-Jan strand’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen