Deel failliet Zwaan Printmedia al doorgestart

Foto: Google Street View

Het failissement van Zwaan Printmedia in Wormerveer lijkt de toekomst van het bedrijf niet in de weg te staan. Vorige week al is de divisie Zwaan Brand Services afgesplitst en doorgestart en ook voor ZwaanLenoir is er goede hoop op een vervolg. Dat meldt De Grafische Vakpers.

Curator Allard Hanrath heeft twee dagen na het bankroet de splitsing binnen het bedrijf goedgekeurd. De Brand Services-divisie zet haar activiteiten nu voort vanuit Amsterdam onder Muller Print & Sign. Naar verwachting gaan in ieder geval vier medewerkers mee, volgens Jos Gast, die binnen Zwaan verantwoordelijk was voor de Brand Services-divisie. ZwaanLenoir staat bekend om de productie van boeken en drukwerk voor de culturele sector.

Met de activiteiten van het al verkochte bedrijfsdeel was een omzet van zo’n 1,9 miljoen euro gemoeid. De overige activiteiten zijn afzonderlijk in de markt gezet en de eerste partijen hebben inmiddels toegang verkregen tot de dataroom. ‘Gelet op de interesse uit de markt hopen wij ook voor dit deel deze week een doorstart te kunnen realiseren,’ liet de curator weten aan De Grafische Vakpers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen