Mainstage Event Campus in november officieel open

Foto: The Support Group

Demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens verricht op maandag 13 november de officiële opening van de Mainstage Event Campus, het grondig gerenoveerde bedrijfspand aan de Ronde Tocht 11 in Zaandam. Het moet het kloppend hart van de operationele kant van de evenementenindustrie worden.

Met 10.000 vierkante meter opslag, 3000 vierkante meter kantoorruimte en 200 werkplekken is de Mainstage Event Campus het kenniscentrum voor de evenementenbranche. Na de opening wordt in de middaguren een breed interactief, educatief en kwalitatief innoverend programma met workshops en panels aangeboden. Onder de noemer Beyond Barrier Lines wordt kennis over de evenementenbranche in de breedste zin van het woord gedeeld met netwerk- en branchegenoten.

Bovendien zetten alle in de campus gevestigde bedrijven hun deuren open voor de genodigden en is er volop ruimte om te netwerken. Inspirerende sprekers zijn onder anderen Christian Hirschmüller (voetbalbond Uefa), Imre van Leeuwen (Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix), Gilbert Gooijers van CM.com en Jonas Schmidt van Q-dance.

Panels

Verder zijn er diverse panels te verwachten. Zo gaan Marcel Elbertse (Support Group) en Ralph Bethlem (BeerMate) in op de vraag: ‘Hoe maak je van je event bedrijf een succes en is 24/7 pionieren nog normaal?’ In het tweede panel staat ‘De toekomst van events is clean, fair en circulair, maar is dit ook haalbaar?’ centraal. Onder anderen Eva Amsterdam (Coca Cola), Jasper Goossen (Apenkooi), en Frits ten Cate (Heineken Nederland) buigen zich over dit vraagstuk.

Familiebedrijven

Onder de noemer ‘It’s a family affair’ vertellen vaders en dochters over samenwerken,
visies en de veranderende arbeidsmarkt. Hans en Monique Verhoeven en Pieter en
Louise Smit, twee succesvolle Nederlandse evenementenfamilies in watervoorziening en logistiek kijken  vooruit naar de toekomst. Tenslotte is er ook ruimte voor het opnieuw opladen bij het onderdeel Re-charge your battery. Dennis Karpes (Imaginal Cells) en Klaas Kroezen (CXIA group) maken even een pas op de plaats en bieden de evenementenindustrie handvatten voor het vinden en gebruiken van nieuwe energie.

Cookieinstellingen