Websuper Picnic op 8 maart van start in Noord

Foto: Picnic

Websuper Picnic gaat op 8 maart van start in Assendelft, Krommenie, Wormerveer en Wormer, plus Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Castricum, Uitgeest en Limmen. In deze plaatsen hebben zich al meer dan 13.000 huishoudens aangemeld via de Picnic-app.

Picnic bereikt met de uitbreiding liefst 87.000 extra huishoudens. Het bedrijf levert de boodschappen inmiddels gratis thuis bij ruim één miljoen klanten af, verdeeld over heel Nederland. Ruim zeven jaar geleden ging de websuper van start in Amersfoort, om vervolgens uit te breiden naar grote en kleinere plaatsen. Dankzij het distributiecentrum in Zaandam kan Picnic de bezorging nu verder uitrollen. Vanwege het grote aantal aanmeldingen wordt iedereen op de wachtlijst gefaseerd toegelaten. Om de capaciteit snel te kunnen opvoeren is Picnic op zoek naar personeel.

Overweldigend

Medeoprichter van Picnic Michiel Muller is aangenaam verrast door het grote aantal aanmeldingen in onze regio. ‘Bijna 20 procent van het totale aantal huishoudens staat al op onze wachtlijst. De belangstelling is overweldigend. We zijn daarom heel blij dat we al deze mensen binnenkort kunnen bedienen.’ De boodschappen worden bezorgd vanuit de hub van 1120 vierkante meter op het Heemskerkse bedrijventerrein De Trompet. Picnic gaat aanvankelijk de weg op met negen wagentjes en 20 bezorgers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen