Plannen voor drie nieuwe pizzazaken in het centrum van Zaandam

Foto: Flickr

Liefhebbers van pizza krijgen er de komende tijd mogelijk drie keuzemogelijkheden bij: een filiaal van Papa Johns Pizza in de Peperstraat 131, van Domino’s Pizza op de Rozengracht 69 en van De Pizzabakkers op de Dam 36, allemaal in Zaandam.

De Pizzabakkers gaan half april van start in het pand waar eerder de restaurants De Buurman en later De Buurjongen (foto hieronder) gevestigd waren. De Pizzabakkers is een keten die zichzelf aanprijst als makers van ambachtelijke pizza’s die worden gebakken in Italiaanse houtovens.

Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten die we zo veel mogelijk kopen van ambachtelijke, kleine producenten. Onze worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Voor bij de pizza: frisse salades. Voor na de pizza: huisgemaakte Italiaanse toetjes,’ aldus de website.

Papa Johns Pizza

Bij Papa Johns Pizza kan de maaltijd alleen worden afgehaald, maar pizzahaters kunnen er ook terecht voor kippenvleugels. Het Amerikaanse bedrijf startte ruim 30 jaar geleden ‘in de bezemkast’ in Jeffersonville, Indiana, en heeft inmiddels meer dan 5000 vestigingen in 44 landen over de hele wereld. Volgens de website wordt er op dit moment in heel Nederland gezocht naar franchisenemers.

Domino’s Pizza vervangt viswinkel De IJmuidenaar, die op 1 oktober afgelopen jaar de deuren sloot.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen