IP Parking start binnenkort met 2500ste project

Foto: IP Parking

IP Parking begint binnenkort met de uitvoering van het 2500ste project. Het familiebedrijf dat in 2005 werd opgericht door vader Eric en zoon Jimmy Smulders heeft inmiddels meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Deurne, Zaandam, Antwerpen, New York, Los Angeles en Washington DC.

De projecten variëren van compleet nieuwe parkeergarages tot service en onderhoud op maat in meer dan tien landen wereldwijd. Het 2500ste project van IP Parking is de parkeergarage Zuyderland van het gelijknamige ziekenhuiscomplex in Sittard – Geleen. Deze open parkeergarage met twee parkeerdekken biedt circa 1050 parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers.

LPR-camera’s

IP Parking gaat het volledige parkeersysteem vervangen met nieuwe parkeer- en betaalapparatuur aangestuurd door innovatieve software, en is ook de komende tien jaar verantwoordelijk voor service en onderhoud. Dat betreft onder andere de LPR-camera’s bij de vier inritten en vijf uitritten waardoor bezoekers en medewerkers eenvoudig kunnen in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Dit draagt bij aan een lagere CO2 uitstoot, maakt automatisch in- en uitrijden met mobiele parkeer-apps zoals Stadsparkeren mogelijk en zorgt er bovendien voor dat de uitrijdcapaciteit drie keer zo groot wordt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen