Open dag alle locaties Techlands op 7 december

Foto: Gemeente Zaanstad

Techlands houdt op 7 december van 16:30 tot 20:30 uur de jaarlijkse open dag. Met vier locaties in Zaandam biedt de techniekcampus opleidingen in de bouw, elektro-, installatie-, metaal- en procestechniek, ook voor zij-instromers én techniekprofessionals.

De opleidingen en cursussen zijn gebaseerd op vragen uit de dagelijkse werkpraktijk. ‘Bij Techlands kun jij je een leven lang ontwikkelen in techniek en technologie. Bij ons leer je in de praktijk. Op maat. Niet alleen uit een boekje, maar vooral door te doen. Op de werkvloer. Persoonlijk begeleid door vakdocenten en professionals uit het bedrijfsleven. In een tempo dat bij jou past,’ wordt geïnteresseerden voorgehouden.

Wat zit waar?

De bouwopleidingen van Bouwmensen zijn gevestigd aan de Jufferstraat 3. Die in de Procestechniek (de Food Process Tech Campus) en het Fieldlab Robotica vindt u aan de Cypressehout 95. En in de gloednieuwe campus aan de Cypressehout 99 zijn de opleidingen in de installatie- en elektrotechniek en metaaltechniek van IW Noord-Holland en Tetrix Techniek te vinden. Er komt ook nog een open dag op 16 februari volgend jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen