‘Ultieme ontspanmomenten’ gezocht in gepimpt bushokje

Foto: Facebook

Voor een reclamecampagne van Roompot is een bushokje in Zaandam omgetoverd in een soort mini-chalet. Op Facebook wordt er enthousiast op gereageerd, maar een terugkerende opmerking is ook dat de vrees bestaat dat het bouwsel op de Gedempte Gracht geen lang leven beschoren zal zijn.

De campagne van de exploitant van vakantieparken is maar kort. Het ‘huisje’ blijft als alles naar wens verloopt staan tot en met dinsdag 22 november en mensen kunnen er een seizoen lang (van 7 maart tot en met 27 oktober 2023) het gebruik van een Beach House op het Nollestrand in Vlissingen mee winnen. Voor henzelf, een vriendengroepje of wie dan ook. Er kunnen vier volwassenen slapen plus eeen kind tot twaalf jaar.

Het enige wat moet lukken om de prijs in de wacht te slepen is dé foto of video maken van het eigen ‘ultieme ontspanmoment’ in het Roompot-bushokje en deze foto delen met #Roompot en #ultiemontspannen op Instagram, Facebook of TikTok. Of in een story met @Roompot. Op het Rapenburg in Leiden stond eerder al een hokje.

Reacties

Cookieinstellingen