McDonald’s Ankersmidplein vandaag voor het eerst open

Foto: Twitter

Het nieuwste Zaanse restaurant van McDonald’s opent vandaag de deuren aan het Ankersmidplein, op bijna dezelfde plek waar in het verleden ook een vestiging zat. Franchisenemer Peter de Groot is nog op zoek naar mensen voor het team.

Het nieuwe restaurant biedt binnen ruimte aan 205 gasten. Het is zo duurzaam mogelijk gebouwd: zo is het volledig gasloos en voorzien van groene energie, een warmteterugwinsysteem om met keukenwarmte de lobby te verwarmen, energiezuinige friteuses, waterbesparende urinoirs en led-verlichting. De Groot had in zijn schooltijd ooit zelf een bijbaantje bij McDonald’s en zette daar later zijn carrière voort: sinds 2018 is hij ook franchisenemer van het restaurant aan de Stormhoek in Zaandam.

Personeel gezocht

‘Ik kijk ernaar uit er samen met mijn nieuwe collega’s een succes van te maken voor de buurt. Ik hoop dat het een fijne ontmoetingsplaats wordt waar mensen uit de buurt met veel plezier samenkomen, bijvoorbeeld voor een kop koffie of als tussenstop tijdens het winkelen,’ zegt hij in een persbericht. De Groot moedigt iedereen die op zoek is naar een leuke bijbaan aan om bij hem te solliciteren: ‘Er is plek in ons team van jong tot oud; zowel jongeren als studenten maar ook oudere teamleden met schoolgaande kinderen of een deeltijdbaan zijn welkom. Bovendien zijn we van vroeg tot laat geopend, dus ook onder schooltijd of juist in de avond bieden wij volop mogelijkheden om te werken in een leuk team.’

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen