Koning Bewindvoering verlost u van brievenbussen vol ellende

Foto: Koning Bewindvoering en Budgetbeheer

ADVERTORIAL Heeft u ook zo’n last van alle papieren? Elke dag als de postbode in de straat komt krijgt u een naar gevoel. Weer een brievenbus vol ellende. U besluit om de post maar niet meer open te maken omdat elke melding telkens slecht nieuws betekent. Alle vorderingen, maar ook de betaling van je vaste lasten: u kunt het niet meer overzien.

Telkens wordt u benaderd via de e-mail en telefoon door vriendelijke mensen die wederom van u eisen dat er snel een veel te hoog bedrag betaald moet worden. Weer een formulier dat ingevuld moet worden. Kortom: u kunt er allemaal niet meer tegen. De oplossing is echter vrij simpel: bewindvoering. Dit betekent dat Koning Bewindvoering en Budgetbeheer alle betalingen van zowel de vaste lasten zoals de huur, zorg en telefonie of energie overnemen. Wij zorgen voor een goed onderbouwd budgetplan en met toestemming van de rechtbank wordt u dan onder bewind geplaatst.

Naast de betaling van de vaste lasten nemen wij contact op met alle schuldeisers en maken kenbaar dat alle correspondentie via ons kantoor gaat verlopen. Het opstarten van betalingsregelen die passen binnen het budget en de daarbij behorende onderhandelingen met de schuldeisers is één van onze bezigheden. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat alles weer soepel gaat verlopen en dat u niet meer lastig wordt gevallen door schuldeisers.

Wat te doen?

Een simpel telefoontje of mailbericht en wij maken met u een bewindvoeringkantoor. Wij zijn lid van Branchevereniging PBI. Het eerste gesprek is een kennismaking en de inventarisatie. Na afloop van het gesprek kunnen wij verder gaan samenwerken als wij beiden het ‘goede gevoel’hebben, dat er een klik is.

Bel of mail ons. Telefoon 075-7112122 (maandag tot donderdag van 10:00 tot 12:00 of 15:30 tot 16:30 uur); e-mail [email protected].

Reacties

Cookieinstellingen