Veertig jaar Twiske - Waterland gevierd met fotowedstrijd

apr 23 , 13:33 Actueel
screenshot 20210624 154104
Natuur- en recreatiegebied Het Twiske viert dit jaar met een fotowedstrijd het heugelijke feit dat het terrein 40 jaar geleden in erfpacht werd genomen door het recreatieschap. Tot en met 31 mei kunnen foto's met als thema ‘Recreëren in de natuur van Twiske - Waterland’ worden ingezonden voor deelname.
Al generaties lang wordt er in Twiske-Waterland volop gefietst, gewandeld, gespeeld, gevaren en meer recent ook gesupt. Iedereen geniet op zijn eigen manier van de prachtige natuur in het gebied. Zo houdt de één van een rustgevende wandeling en gaat de ander liever voor wat meer actie op één van de aangelegde mountainbike parcours. Enthousiaste (hobby)fotografen worden uitgedaagd hun ultieme dagje recreëren in de natuur van Twiske - Waterland te vangen in één foto. Het is hierbij belangrijk dat het ‘recreatie’-aspect op de foto duidelijk naar voren komt.
screenshot 20240423 131503
De foto moet zijn gemaakt Twiske - Waterland (zie kaart) en een jpeg/jpg-bestand hebben van minimaal drie MB. Insturen kan via [email protected] en deelnemers maken kans op één van de vijf waardebonnen voor een aankoop bij een ondernemer in Het Twiske. Per persoon mogen maximaal drie foto's worden ingestuurd. Daarnaast is het belangrijk om de locatie waar de foto is genomen te benoemen. De winnende foto’s worden tentoongesteld tijdens de feestelijke open dag in Het Twiske op zaterdag 22 juni, waarbij de winnaars worden gehuldigd en de prijzen worden uitgereikt.