Talkshow ‘NV Zaanstad’ maandag 11 juli in Bullekerk

De talkshowhosts.
De talkshowhosts.
Foto: Suzan Veenendaal.

In de Zaandamse Bullekerk wordt maandagmiddag 11 juli weer de talkshow NV Zaanstad gehouden, waarbij Rosalie Smit en Jaap Sluis ondernemers uit stad en streek interviewen. Te gast op 11 juli is onder anderen concerndirecteur van Zaanstad Lennart Graaff.

Van hem wordt wel gezegd dat hij mensen en organisaties in beweging brengt en complexe opgaven structureert. En dat hij de basis legde voor de ontwikkeling van verschillende radicale projecten, zoals Het Nieuwe Dorp (Arnhem), The Dutch Mountains (Brainport Eindhoven), The Dutch Windwheel (Rotterdam) en de werkomgeving van Heineken in Zoeterwoude. Hij werkte eerder als hoofd bedrijfsbureau, programmaleider Integrale Ruimtelijke Projecten en interim-manager bij de provincie Zuid-Holland. Sinds mei vorig jaar is hij in dienst van Zaanstad.

Opgegroeid in Wormer vertrok De Graaff als twintiger naar de VS, waar hij in het American football terechtkwam. Vervolgens was hij actief in de bobsleesport, was ondernemer in de fitnessbranche en succesvol met een sportschool in Wormerveer. Die had echter zwaar te lijden onder corona.

Dempsey Tamara

In het voorjaar begon Dempsey Tamara in Zaandam met anderen de Thrive Aacademy, Specifiek gericht op ondernemers. Als mensen persoonlijk sterker zijn – zowel fysiek als mentaal – merken ze dat in hun werk, zegt hij. In de talkshow legt hij uit waarom werkgevers en werknemers baat bij zijn aanpak kunnen hebben.

Ellen van der Veekens

Ellen van der Veekens is een telg uit een bekende ondernemersfamilie: Gebr. Van der Veekens BV uit Zaandam, een aannemingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Opgericht in 1951 en op basis van een rijke traditie werkend aan de toekomst. In 2019 won Gebr. Van der Veekens de Zaanse Ondernemersprijs. In de NV Zaanstad gaat  het met haar over hard werken, de betrokkenheid van het bedrijf bij de Zaanstreek en de grote waarde van gemotiveerde vakmensen. Op 6 juli houdt het bedrijf toevalligerwijs een Demodag op de hub-locatie aan het Zuideinde 81a in Landsmeer.

Aanmelden

Van de gesprekken worden video-registraties gemaakt die zonder bijkomende kosten door de geïnterviewden breed mogen worden gedeeld. Op de geheel vernieuwde website van NV Zaanstad zijn diverse eerder opgenomen interviews terug te zien. Aanmelden voor het bijwonen van de talkshow is verplicht. Die is na een inloop vanaf 16:30 uur van 17:00 tot 18:00 uur en aansluitend kan er tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

Reacties

Cookieinstellingen