Eengezinswoningen Oostzijderpark in de verkoop

Foto: Timpaan

Timpaan en Ontwikkeladviseur hebben de overeenkomst getekend voor de realisatie van de wooncomplexen Damloper en Duindoorn in het Oostzijderpark in Zaandam. Daar komen 171 woningen, waarvan de bouw naar verwachting eind dit jaar begint.

Namens de ontwikkelende partijen tekenden Ingeborg de Jong (directeur Timpaan), Theo Decnop (directeur Ontwikkeladviseur BV / Oostzijderpark BV) en Jethro van Veen (directeur Ontwikkeladviseur bv), namens aannemer Thunnissen tekende directeur Bart Maas.

 

Onlangs zijn 41 eengezinswoningen in Damloper en Duindoorn in de verkoop gegaan en de eerste hebben al een eigenaar gevonden. De woningen liggen verspreid over de twee bouwblokken, aan de rustige binnenstraten en de groene parklaan die door het plan loopt vanaf station Kogerveld naar het water van de Gouw.

Twee parkeerplaatsen

De woningen hebben een woonoppervlakte van 135 tot 207 vierkante meter, drie tot vijf slaapkamers en twee parkeerplaatsen. De bouwblokken Damloper en Duindoorn hebben beide een groen ingericht binnengebied. De prijzen variëren van 530.000 tot 712.500 euro.

Totale aanbod

Damloper en Duindoorn tellen ook 120 appartementen: 64 sociale huurappartementen voor woningcorporatie Parteon en 56 appartementen bestemd voor verhuur in de vrije sector. Naast de 41 woningen die nu in verkoop zijn volgen rond de zomer nog tien Betaalbare Koopwoningen Zaanstad. Stedenbouwkundig bureau Lap ontwierp het openbaar gebied en de buitenruimten; Just Architects ontwierp de bouwblokken. Oostzijderpark is een nieuwe stadswijk met in de eerste fase 543 woningen. In totaal worden dat er circa 900.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen