Kermis in Wormerveer weer met prikkelarm uur

Foto: Wikimedia / Joepdeumes

De kermis in Wormerveer komt er weer aan na een afwezigheid van twee jaar als gevolg van corona. Van 9 tot en met 18 april kan iedereen die dat wil weer genieten van alles wat deze kermis te bieden heeft op het marktplein. Op zaterdag 9 april is er van 13:00 tot 14:00 uur een prikkelarm uur.

Dan worden de lichten gedimd en het geluid gedempt, speciaal voor iedereen die prikkels niet zo goed kan verwerken. De kermis is dé plek voor een bak geluid, licht en actie. Tijdens het prikkelarme uur wordt er rekening gehouden met mensen die dat niet trekken. De lichten worden dan gedimd en het geluid wordt gedempt, zodat ook zij een leuke ervaring op de kermis kunnen beleven. Voor hen draaien diverse attracties gedurende dit uur gratis en ook kunnen zij bij de oliebollenkraam een olie- of krentenbol halen of kiezen voor een zuurstok bij de snoepkraam.

Van tevoren opgeven

Organisaties waarvan cliënten willen deelnemen aan het prikkelarme uur kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Graag in de e-mail uw contactgegevens vermelden en met hoeveel personen u wilt komen. De kermis is tijdens het prikkelarme uur voor iedereen toegankelijk. De openingstijden van de kermis zijn:

  • Zondag, maandag en dinsdag van 15:00 tot 23:00 uur
  • Woensdag van 13:00 tot 23:00 uur;
  • Vrijdag en zaterdag van 13:00 uur tot middernacht;
  • Maandag 18 april (de laatste dag) van 13:00 tot 22: 00 uur.

Later in het jaar volgen nog kermissen Zaandam en Assendelft in oktober. In Zaandam van vrijdag 2  tot en met zondag 11 september en in Assendelft van zaterdag 1 tot en met donderdag 6 oktober.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen