The Billy Joel Experience en Elton John Tribute Show samen in Bullekerk

Foto: YouTube / Evenementu

The Billy Joel Experience heeft heel wat losgemaakt met de deelname aan – en bijna-winst van –  het SBS6-programma The Tribute – Battle of the Bands. De Ziggo Dome waar ze als gevolg daarvan op 7 mei optreden is uitverkocht, maar de Bullekerk is op 25 maart een alternatief. Daar is ook de Elton John Tribute Show van de partij.

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel en hun krachten voor een bijzonder live spektakel: de Face To Face Tour. Met deze dubbele headline toerden ze de hele wereld over en brachten hun grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. The Piano Man samen met The Rocket Man bleek zo’n succes dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd. De beide topartiesten zijn nu (semi) gepensioneerd, maar met de samenwerking van de twee tribute bands heeft nu iedereen de kans om alsnog het indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één show live mee te maken.

Met Zaankanter Alexander Broussard in de huid van Billy Joel en de Brit Max Anthony als Elton John – in de Bullekerk op diens 75ste verjaardag – wacht een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters. Tickets kosten 22,50 euro (plus 2,29 euro servicekosten) en zijn hier te reserveren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen