Zaandamse Selamawit naar halve finale Elite Model Look

Alle halve finalisten samen.
Foto: Elite Model Look

Selamawit uit Zaandam is afgelopen weekeinde uit honderden deelnemers uit het hele land geselecteerd voor de volgende ronde van de Elite Model Look, de halve finale op zaterdag 18 september. Dit jaar maken zowel modellen als content creators kans op een wereldwijd contract bij één van de agentschappen van Elite World Group.

Aan het einde van de castingdagen in het WFC in Amsterdam zagen 38 jonge mannen en vrouwen hun droom uitkomen toen ze werden geselecteerd. ‘Bij de selectie van de kandidaten wordt, naast fotogenieke kwaliteiten, ook gekeken naar natuurlijke schoonheid en de potentie om jezelf te kunnen vormen naar de vraag van de huidige fashion trends. Kortom de voor Elite zo kenmerkende combinatie van professionaliteit, elegantie en schoonheid,’ aldus jury.

Die bstaat uit Nodar Beghiyl (Elite Model Look Nederland) Jetteke van Lexmond (stylist en fashion director), Mascha Feoktistova (YouTube-kanaal Beautygloss), Marjolein Vreeke (modellentrainer), Femke van Asperen (Elite model), Ségolène Robin (Women Paris) en Cloez Emilie (Elite Model Paris).

Springplank grote namen

Elite Model Look werd in 1983 opgericht en is de meest prestigieuze internationale zoektocht naar modellen, waaraan onder anderen Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Lara Stone en Alessandra Ambrosio hun carrière hebben te danken. Elk jaar nemen duizenden kandidaten verspreid over meer dan 40 landen eraan deel.

Reacties

Cookieinstellingen