Bouw woongebouw Meiboom start in september

Foto: Timpaan / Ontwikkeladviseur

In de nieuwe woonwijk Oostzijderpark in Zaandam begint in september op veld D1 de bouw van deelfase Meiboom. Onlangs is de verkoop gestart van de 24 appartementen in dat markante driehoekige gebouw, bij de plek waar de parklaan de spoorzone snijdt. De prijzen variëren van 347.500 tot 599.000 euro.

De architect heeft gekozen voor een bijzondere, hoogwaardige witte baksteen in combinatie met rode gemêleerde bakstenen. De appartementen hebben oppervlaktes variërend van 67 tot 129 vierkante meter. De bouw van de toren op woonveld A met 171 huurappartementen, een restaurant met terras op de begane grond en een parkeergarage eronder is al in volle gang. Naar verwachting wordt die woontoren in de zomer van 2023 opgeleverd.

Woongebouw Meiboom.

 

De nieuwe stadswijk Oostzijderveld is goed bereikbaar via het NS-station Kogerveld en de uitvalswegen en krijgt autoluwe groene lanen en boulevards, collectieve tuinen en terrastuinen voor alle huizen. Er komen woningen voor starters, jonge gezinnen, ouderen en alles wat daar tussen zit. Geïnteresseerden die op de hoogte willen worden gehouden kunnen zich opgeven voor de digitale nieuwsbrief

Ontwikkelaars

Ontwikkelaar Timpaan is een stichting die zich richt zich op eigentijdse woningen en vernieuwende woonconcepten: de winst gaat niet naar aandeelhouders. Het stichtingsbestuur bepaalt jaarlijks aan welke maatschappelijke relevante projecten die wordt besteed. Verder wordt de winst ook gebruikt om innovaties te stimuleren. Co-ontwikkelaar Ontwikkeladviseur BV is een zelfstandig bedrijf dat vanuit haar eigen organisatie en in opdracht van klanten locaties ontwikkelt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen