Connexxion trekt nieuwe dienstregeling weer in

Foto: Wikipedia / Spoorjan

De Beatrixbrug in Zaandam is op zondag 21 juni helaas nog afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden aan de brug lopen uit en daarom heeft Connexxion vandaag het schema dat morgen in zou gaan weer aangepast.

De bussen kunnen hierdoor niet via de haltes Vinkenstraat, Gedempte Gracht en Peperstraat rijden. De lijnen 59, 63, 67 en 391 rijden volgens hun normale routes. Houd wel rekening met vertraging. De halte Tjotterlaan kan helaas niet bediend worden. De overige routes zijn – voor onbekende tijd, vooral als er tóch weer gewerkt blijkt te moeten worden aan het sluizencomplex – als volgt:

  • Lijn 64 Zaandijk Rooswijk – Zaandam station – Kogerveld

Lijn 64 rijdt tussen Zaandam station en Kogerveld en vice versa via de haltes Westerwateringtunnel en Vincent van Goghweg. De haltes Vinkenstraat, Gedempte Gracht, Peperstraat, Veldvliegerweg, Kopermolenstraat en Zaans Medisch Centrum vervallen voor deze lijn.

  • Lijn 65 Zaandam Station – De Vlinder

Lijn 65 rijdt via de haltes Westerwateringtunnel, Vincent van Goghweg, Zaans Medisch Centrum, Kopermolenstraat, Veldvliegerweg, Mennistenerf en Vermiljoenweg. De haltes Vinkenstraat, Gedempte Gracht en Peperstraat vervallen voor deze lijn.

  • Lijn 69 Krommenie-Assendelft – Wormerveer – Zaandam station – Kalf

Lijn 69 rijdt tussen Zaandam Station en Kalf en vice versa via de haltes Westerwateringtunnel en Vincent van Goghweg. De haltes Vinkenstraat, Gedempte Gracht, Peperstraat, Veldvliegerweg, Kopermolenstraat en Zaans Medisch Centrum vervallen voor deze lijn.

  • Lijn 392 Amsterdam Metro Noord – Zaandam De Vlinder – station

Lijn 392 rijdt rechtstreeks tussen Zaandam Station en De Vlinder vice versa. De haltes Vinkenstraat, Gedempte Gracht, Peperstaat en het Mennistenerf vervallen voor deze lijn. De haltes Walraven van Hallstraat, Morgensterstraat en Vijfhoek hebben geen rechtstreekse verbinding met Zaandam station. Maak daarom gebruik van de haltes Hotels Vijfhoek (lijn 392) of Mennistenerf (lijn 65).

  • Lijn 394 Amsterdam CS – Zaandam De Vlinder – station

Lijn 394 rijdt via de haltes Zaans Medisch Centrum, Zuiderzee en Noordwachter. De haltes Gedempte Gracht, Peperstraat, Mennistenerf, Vermiljoenweg en Tjotterlaan vervallen voor deze lijn.

 

 

Reacties