Zaanse talenten gezocht voor Disney’s High School Musical

Foto: bruineberg.nl

Er komt een Zaanse editie van Disney’s High School Musical. De nog samen te stellen cast, met amateurs uit de regio, gaat de hitmusical in mei volgend jaar opvoeren in het Zaantheater.

De musical was het afgelopen jaar een succes in ‘t Gooi. Daphne Bruineberg Productions stelt dat het doel is om elke deelnemer zich te laten ontwikkelen op zijn eigen niveau. Dat begint al bij de audities, zegt regisseur Bruineberg: ‘Een auditie bij ons is geen standaard situatie waarin een paar enge mensen achter een tafel je aan zitten te staren. Wij zijn ontzettend benieuwd naar wat jij kan, welke rol bij je past en hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je ontwikkeling. Daarnaast zorgen we voor een professioneel begeleidingsteam die zorgt voor regie, choreografie, muzikale leiding, licht, geluid, decor en kostuums. We laten niets aan het toeval over.’

Dromen waarmaken

High School Musical is een verhaal over anders durven zijn en je dromen na te durven streven. East High School is in rep en roer als Troy, de aanvoerder van het basketbalteam, samen met de verlegen studiebol Gabriella besluit om in de schoolmusical te gaan spelen. De vaste groepjes Atleten, Brainiacs en Tonelo’s maken allerlei plannen om het paar uit elkaar te houden. Zal het Troy en Gabriella lukken om hun dromen waar te maken?

Gezocht worden:

  • Sterke zangers/acteurs (16-30) voor de hoofd- en bijrollen
  • Sterke actrice van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van Darbus
  • Sterke acteur van 35 jaar of ouder (geen zang of dans noodzakelijk) voor de rol van coach Bolton
  • Deelnemers tussen zestien en 70 jaar met of zonder zang, dans en/of spelervaring

De audities zijn eind september / begin oktober 2017. Aanmelden kan via www.bruineberg.nl. Er volgt dan een ontvangstbevestiging met informatie die is nodig voor de auditie. De repetities zullen plaatshebben op de dinsdagavond, van 19.00 tot 22.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen