Bakery Institute komt naar u toe met #ikbakthuis

Still uit de instructievideo van de Bakery Institute.
Still uit de instructievideo van de Bakery Institute.
Foto: Bakery Institute

Als mensen niet naar de Bakery Institute kunnen komen, dan komt de particuliere bakkers- en patisserieopleiding wel naar hen.  Op dit moment zijn de deuren aan de Westzijde in Zaandam noodgedwongen gesloten, maar geen nood: #ikbakthuis is gelanceerd.

De afgelopen dagen heeft de Bakery Institute met #ikbakthuis onder meer op Facebook laten zien dat ook vanuit huis zeer smaakvolle producten te maken zijn. Denk aan brood bakken met François en jam maken met Janet. Er worden tips geven en recepten die ook zonder professionele apparatuur te maken zijn. De leuke reacties en het aantal bakfoto’s dat is gedeeld steken de medewerkers een hart onder de riem in deze uitdagende tijd. Pasen nadert en omdat daar ook chocola bijhoort, vandaag bij #ikbakthuis: een paaskip. Gerard laat zien dat dit ook in de eigen keuken voor elkaar te krijgen is. Een hete pan, een thermometer om de temperatuur van de witte en donkere chocola te meter en een ongeopende ijskoude fles ouzo gaan helpen om een spectaculaire kip van chocolade te voorschijn te toveren.

https://www.facebook.com/bakeryinstitute/videos/1409673795879272/

Er is ook een #ikbakthuis Paaspakket waarmee kopers exclusieve toegang krijgen tot een online masterclass en bovendien een drietal recepten (paasbrood, paaskonijnen en chocoladefiguur) met bijbehorende ingrediënten thuis krijgen gestuurd. Het pakket is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om te bakken: alleen of met het hele gezin en of u nu een beginnend thuisbakker bent of al veel ervaring hebt opgedaan in de keuken. Het pakket dat 47,50 euro kost plus 7,50 euro verzendkosten is hier te bestellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen