Zes bewoners Bolksbeek in Zaandam winnen samen 187.500 euro

Foto: Postcode Loterij

Zes bewoners van de straat Bolksbeek in Zaandam hebben samen 187.500 euro gewonnen in de Postcode Loterij. Op hun postcode 1509 EG is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking.

Twee winnaars ontvingen afgelopen maandag een cheque van 50.000 euro, drie eentje vam 25.000 euro en de laatste winaar mag 15.000 euro bijschrijven op de bankrekening. Onder de gelukkigen is daarnaast een auto verloot. Die BMW ging samen met een halve ton naar de 85-jarige Ad. Die was uiteraard blij verrast: ‘Mijn vrouw Frieda en ik zeiden gisteren nog tegen elkaar dat onze auto aan vernieuwing toe was en nu krijgen we er zo maar één.’ Van het gewonnen geldbedrag gaat het echtpaar de inmiddels uitgebreide schare kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen een dagje mee uit nemen.

Eveliene (59) wil graag met de familie op vakantie naar Suriname. ‘Het is nu alweer enige tijd geleden dat we daar zijn geweest. En als we gaan, dan gaan we met de hele familie.’ Met 50.000 euro achter de hand zou dat moeten lukken. Vorige maand werd al twee keer een prijs uitgereikt in Zaanstad namens de BankGiro Loterij.

Reacties