Krijgt nieuw sport- en recreatiepark Havenstraat nog hekken?

Foto: Partij voor Ouderen en Veiligheid

Wethouder Sanna Munnikendam opent op woensdag 25 september het sport- en recreatiepark aan de Havenstraat in Zaandam. Het is de Partij voor Ouderen en Veiligheid opgevallen dat de oever een steile helling richting het water is, zonder afscheidingshek.

Raadslid Jaap Keijser vindt dat een onveilige situatie, temeer daar er ook aan de kant van de Provincialeweg naast de geluidswal een open verbinding met die weg is. Het is niet uitgesloten dat er kinderen op de toestellen gaan spelen, voorziet hij. Hij heeft de gemeente gevraagd of er alsnog hekken langs het water en langs de weg komen om het parkje voor iedereen een stuk veiliger te maken.

Bron: Partij voor Ouderen en Veiligheid

In het park komen een crosstrainer, een biketrainer, een chestpress en een walker te staan. En ook een wifi-zitbank, een bank met een overkapping, een half pipe, een bike funbox, dubbele parallel bars, monkey bars, een Swedish wall en een dubble platform. Wie geen idee heeft wat het allemaal betekent: er worden tijdens de feestelijke opening voor buurtbewoners tussen 16:00 en 18:00 uur demonstraties gegeven om het gebruik van de apparaten en noviteiten toe te lichten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen