Huurflats Sportfondsenbad: maximale contractduur twee jaar

Foto: Thijssen Makelaardij

In het karakteristieke Sportfondsenbad in Zaandam worden kantoren en appartamenten gebouwd die bijna klaar zijn. Er komen twee huurwoningen op de begane grond en tien op de eerste etage. Een prijsindicatie: een tweekamerflat van 63 vierkante meter op de verdieping ‘doet’ 1177 euro per maand plus 162 euro servicekosten. De waarborgsom is vastgesteld op 2500 euro.

De benedenwoningen krijgen volgens de website van Thijssen Makelaardij een overzichtelijke tuin op het zuiden of een terras aan het water. Een bijzonderheid is dat de maximale contractduur twee jaar is: de huurder moet dus eigenlijk al voor de verhuizing weer op zoek naar een alternatief adres of slechts tijdelijk woonruimte in Zaanstad nodig hebben. De oplevering van het complex is gepland voor medio mei.

Kantoorruimte

Het voormalige zwembad uit de dertiger jaren aan de Mauvestraat was lang in beeld als een verzamelgebouw voor (para)medische specialisten, maar dat idee is door ontwikkelaar Jan Hein Bakker kennelijk verlaten. Voor de verhuur van de kantoren kan informatie worden opgevraagd per e-mail, naar [email protected]. Op het terrein worden eigen parkeerplaatsen aangelegd.

 

Reacties

Cookieinstellingen