Twaalf koopappartementen in voormalige Big Bazar Zaandam

Foto: nieuwwonenzaanstreek.nl

Aan de Westzijde in Zaandam waar eens koopjesmarkt Big Bazar gevestigd was worden twaalf koopappartementen gebouwd. De begane grond wordt een winkelruimte. De twee bovenverdiepingen plus een extra woonlaag bieden de ruimte aan de appartementen, die elk met één slaapkamer en een gescheiden badkamer en toilet krijgen. De gebruiksoppervlakken variëren van circa 49 tot bijna 87 vierkante meter.

Elk appartement krijgt vloerverwarming als hoofdverwarming, eventueel per vertrek regelbaar. Bij de appartementen op de 1e en 2e verdieping leiden openslaande deuren in de woonkamers naar Franse balkons. Hierdoor valt gevelhoog daglicht binnen. Op de bovenste etage zijn alle woningen voorzien van een dakkapel. De keukens worden niet door de bouwers aangebracht, al liggen de aansluitingen er uiteraard wel.

De nieuwe situatie….
… en zoals we het de laatste tijd kennen.

De woningen worden bereikbaar via een galerijenstelsel met het trappenhuis aan de achterzijde, te bereiken via een hoofd- en zij-entree. Elk appartement krijgt een aparte berging en in de kelder wordt een gezamenlijke fietsenberging plus containerruimte gemaakt. De vanafprijs is 215.000 euro, vrij op naam en het duurste appartement kost op een fractie na drie ton. Het complex dat de naam De Bankier meekrijgt gaat op dinsdag 23 april in de verkoop. Lees hier meer.

'

Reacties

article
32022
Twaalf koopappartementen erbij aan de Westzijde in Zaandam
Aan de Westzijde in Zaandam waar eens koopjesmarkt Big Bazar gevestigd was worden twaalf koopappartementen
https://zaanstad.nieuws.nl/actueel/32022/twaalf-koopappartementen-in-voormalige-big-bazar-zaandam/
2019-04-17T14:26:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2019/04/17142220/nieuw2.png
Actueel