Alweer Zaans loterijgeluk: Zaandammer wint een ton met staatslot

Foto: Pixabay

Zaanstad is geen gekke woonplek voor mensen die wel van een gokje houden: nadat zeer recent een miljoen euro werd gewonnen door een Zaandams echtpaar met een lot in de BankGiro Loterij, is er nu een ton gevallen op het lotnummer van een abonneespeler van de Staatsloterij uit de stad. En ditmaal belastingvrij.

De winnaar van deze laatste geldprijs wordt binnenkort uitgenodigd om langs te komen bij de Staatsloterij en ontvangt dan Eerste hulp bij Geluk: advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van de Nederlandse Loterij, de koepel van erkende loterijen.

Ton niet opgeëist

Met deze opeenvolging van gelukkige winnaars wordt eens te meer duidelijk dat Zaankanters – en met name Zaandammers – loten niet uit het oog moeten verliezen: vorige maand nog werd de 100.000 euro die een jaar eerder op een in de stad verkocht staatslot was gevallen door de loterij ingepikt en volgens de regels verdeeld omdat de termijn waarop het geld kon worden opgeëist was verstreken.

 

Reacties

article
22019
Binnen een week in Zaandam twee loterijwinnaars met een hoofdprijs
Zaanstad is geen gekke woonplek voor mensen die wel van een gokje houden: nadat zeer
https://zaanstad.nieuws.nl/actueel/22019/alweer-zaans-loterijgeluk-zaandammer-wint-ton-staatslot/
2018-10-11T12:54:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/389/2018/10/11125322/geluk.jpg
Actueel