Nieuwste show Hans Klok in november in het Zaantheater

Foto: Hans Klok

Hans Klok staat op 20 en 21 november met zijn magische voorstelling Face the Future in het Zaantheater. Vanaf 3 augustus reist ‘de snelste illusionist ter wereld’ langs de grootste theaters en doet ook Zaandam aan met nog nooit eerder vertoonde illusies geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De kaartverkoop is al gestart.

Voorafgaand aan de tournee door het land staat Klok met zijn nieuwste show een maand lang in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. ‘Waar ik ter wereld ook heb opgetreden, Nederland blijft bij mij op één staan. We hebben zulke geweldige theaters. Met Face the Future ben ik straks van Maastricht tot Groningen te zien,’ blikt de illusionist vooruit. In zijn show verwerkt Klok eigentijdse thema’s en technologische ontwikkelingen die even spectaculair als beangstigend zijn. ‘Een magische reis met adembenemende, snelle illusies, in

Samen met zijn partner Dann van Ling en regisseur Stanley Burleson heeft Klok in Face the Future online een avatar ontwikkeld, een digitale dubbelganger, die hem moet helpen bij de uitdagingen die een illusionist in deze tijd te wachten staan. Het kunstmatige alter ego ontwikkelt echter een geheel eigen wil en grijpt de macht. Pas als de avatar van vlees en bloed is, kan Klok de strijd met zijn tweede opstandige ik aangaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen