Niet opnieuw All Cars All Bikes op Noorderveld

Foto: Facebook

Het op Facebook aangekondigde evenement All Cars All Bikes op de parkeerplaats van het Shopping Center Noorderveld in Wormerveer is afgeblazen opdat er geen vergunning voor was aangevraagd, noch toestemming was gevraagd aan de eigenaar van de parkeerplaats. Er wordt nu bekeken waar zo’n samenkomst van auto- en motorliefhebbers wel kan.

All Cars All Bikes zou op 4 mei om 20:30 uur beginnen. Vorige maand kwam een grote groep auto- en motoreigenaren ook al samen op Noorderveld om hun bezit te showen, maar werd er door de wel aanwezige politie niet ingegrepen. De organisator is B Style Tuning en dat bedrijf legt de deelnemers strenge regels op: geen onnodige herrie maken, geen burnouts, niet racen op het terrein en de boel schoon achterlaten. Dat lukte in april heel aardig. Op Facebook wordt nu zonder verdere uitleg alleen gemeld dat het evenement van komende zaterdag is geannuleerd.

Wijkmanager Monica Briefjes verspreidde de achtergronden via de pagina Wormerveer. Het parkeerterrein bij het Shopping Center is privé terrein en eigendom van de Vereniging van Eigenaren van het winkelcomplex. Op verzoek van de ondernemers en vanwege de ontbrekende vergunning zocht Zaanstad contact met de organisatoren, die er vervolgens de brui aan gaven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen