Verdachte opgepakt voor inbraken kinderkermis In ’t Veldpark

Foto: Kermisinzaandam.nl

Er is een verdachte opgepakt voor inbraken en vernielingen bij kermisexploitanten op de kinderkermis in het Burgemeester In ’t Veldpark in Zaandam, liet burgemeester Jan Hamming gisteravond weten op vragen van raadslid Marianne de Boer (Groep De Boer / Lokaal Zaans). De organisator heeft als verantwoordelijke entiteit inmiddels 24/7 beveiliging ingezet.

De gemeente neemt geen extra maatregelen na de nachtelijke bezoeken van een vernielzuchtige inbreker aan de kinderkermis, maar Hamming nam wel meteen contact op met de organisator om de situatie te bespreken. Nu er een vermoedelijke dader is beeld is, is hij optimistisch dat er een veroordeling kan komen en terugbetaling van de te verhalen schade. Iets dat mogelijk ook helpt om de exploitant die Zaanstad meteen permanent de rug wilde toekeren ervan te overtuigen om dat emotionele besluit nog eens te heroverwegen.

De kermis in het In ’t Veldpark duurt nog tot en met 5 mei. Morgen en op 5 mei is er extra vertier met live muziek naast zeker 30 attracties, waaronder de Polyp, Beach Party, een familieachtbaan, de autoscooter, een zweefmolen, een wip en natuurlijk nieuwkomer de Amazone rupsbaan. Woensdag 1 mei brengen Pikachu en Stitch een bezoek aan de kermis voor een meet & greet met hun jonge fans.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen