Kerstbroden Arie Lemsfonds weer te bestellen

Foto: Twitter

Het Arie Lemsfonds houdt ook dit jaar weer een Kerstbrodenactie. Met de verkoop daarvan zamelt het fonds geld in om activiteiten en projecten in de Zaanstreek die passen bij de doelen van het fonds te steunen. In 2024 wordt dat in ieder geval de Stichting Vrijwilligersvervoer Zaanstreek.

Bij een voldoende opbrengst zullen daarnaast nieuwe doelen worden gekozen. Inwoners kunnen helpen door één of meerdere kerstbroden te bestellen voor eigen consumptie, maar iemand anders ermee verassen of een brood doneren aan de Voedselbank kan ook. De broden kosten 12,50 euro per stuk. ‘De lekkerste kerststol van de Zaanstreek’ wordt gemaakt naar een uniek recept van bakker Lex Brakenhoff in Assendelft.

De bestellingen worden tussen 15 en 22 december afgeleverd en bijzondere wensen voor de bezorging kunnen worden doorgegeven op het bestelformulier. Voor bedrijven geldt dat kerstbroden te bestellen zijn voor het personeel. De aflevering daarvan vindt plaats op 14 en 15 december, ook buiten de Zaanstreek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen