N203 nacht dicht tussen Uitgeest en Castricum en vice versa

Foto: Google Street View

De provincie werkt in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 december aan de N203 tussen Uitgeest en Castricum. Er wordt dan een tijdelijke stalen wand verplaatst waardoor werknemers later veilig kunnen werken aan een haag langs het fietspad. Deze haag bevordert de verkeersveiligheid.

 

De weg is in beide richtingen is afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer van vrijdag 1 december 20:00 uur tot zaterdag 2 december 06.00 uur. Het verkeer wordt met borden omgeleid via de Geesterweg en Uitgeesterweg (zie de kaart). Het fietspad blijft wel toegankelijk.

Het planten van de haag wordt uitgevoerd tussen maandag 6 en vrijdag 22 december. Het is één van de kortetermijnmaatregelen die de provincie en de gemeenten Uitgeest en Castricum nemen om de verkeersveiligheid op en langs de N203 te verbeteren.

Fietsers

Op 4 december is het fietspad langs de weg een dag afgesloten vanaf de fietstunnel in de Uitgeesterweg tot aan de fietstunnel in het Buitendijkspad. Fietsverkeer wordt dan omgeleid en zal ongeveer ongeveer vijf minuten meer tijd kwijt zijn.  Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 15 december is het fietspad afgesloten vanaf de kruising met het Buitendijkspad tot aan de kruising met Gerbrandsven. Fietsverkeer vanuit Uitgeest richting Castricum wordt omgeleid via het Buitendijkspad, Van vrijdag 15 tot en met vrijdag 22 december tenslotte is het fietspad dicht vanaf de kruising met het Gerbrandsven en die kruising met de Zeeweg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen