Appartementen Oostzijderpark in de verhuur

Foto: Oostzijderpark.nl

Mensen met interesse in een huurwoning in Oostzijderpark kunnen zich nu aanmelden voor complex Duindoorn. Daarin zijn in totaal 56 woningen beschikbaar na de verwachte oplevering medio 2024.

De kale huurprijzen beginnen bij 950 euro en er kan gekozen worden uit twee-, drie en vierkamerappartementen, variërend in grootte van 48 tot 74 vierkante meter. Het A++-energielabel zorgt voor lagere vaste lasten dan gebruikelijk is in oudere woningen. Oostzijderpark belooft een bruisende Zaandamse buurt te worden, met handige voorzieningen binnen handbereik. Zo zit er een Albert Heijn XL om de hoek en kinderopvang en scholen op een steenworp afstand.

Horeca

Er is ook horeca mogelijk. Aan de S. Blaupot ten Catestraat 1 is een ruimte van 644 vierkante meter met de bestemming Maatschappelijke voorzieningen en horeca categorie 1 te huur voor 127.500 euro per jaar. Deze ruimte ligt direct naast het station Kogerveld, op de begane grond van een woontoren en beschikt over hoge puien met eventueel een chique entresol. Ook bestaat de mogelijkheid tot het exploiteren van een terrein met een oppervlakte van rond 316 vierkante meter, dat eigendom is van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen