Hinder bij Brug Krommenie wegens onderzoeken

Foto: Provincie Noord-Holland

De tweedelige Brug Krommenie over de Nauernasche Vaart tussen Krommenie en Wormerveer wordt tussen dinsdag 26 september en donderdag 12 oktober tussen 19:00 uur en 05:00 uur deels afgesloten voor onderzoeken. Er gaat dan afwisselend een rijstrook dicht. Verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid.

Er geldt dan een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. De provincie werkt aan voorbereidingen om de beide bruggen in de N203 te vervangen. Om ze toegankelijk en veilig te houden voor het weg- en vaarverkeer is een grootschalige ingreep noodzakelijk. De voorbereidingen bestaan uit diverse onderzoeken, onder andere naar de verschillende geluidsniveaus rondom de huidige brug. Deze geluidsonderzoeken worden van 26 tot en met 28 september uitgevoerd langs de weg en de brug plaats. Hiervoor wordt afwisselend een rijstrook afgesloten.

Graafwerk

Daarnaast vinden er onderzoeken plaats naar de aanwezigheid van kabels en leidingen. Deze worden gedaan via zogeheten proefsleuven in de grond. Van 3 tot en met 5 oktober wordt er overdag gewerkt bij de fietspaden. Fietsers worden er dan langs geleid. Van 10 tot en met 12 oktober worden de proefsleuven langs de weg gegraven en is er in de avonden en nachten een rijstrook afgesloten.

Cookieinstellingen