Inschrijving elfde editie van [Z]aan de Wandel geopend

Foto: Pexels / Daniel Reche

De inschrijving is geopend voor de elfde editie van [Z]aan de Wandel, een jaarlijks wandelevenement om geld op te halen voor onderzoek naar borstkanker en steun aan Anna’s Huis. De tocht wordt gehouden op zondag 24 september en start vanaf een nieuwe locatie, zwembad De Crommenije in Krommenie.

Inschrijven voor de vijf, tien of vijftien kilometer kan op verschillende manieren, namelijk als particulier, vriendenteam of bedrijventeam. Als vriendenteam lopen de deelnemers gezamenlijk onder één teamnaam. Vrienden krijgen een link om zelf de inschrijving te doen en te betalen. Er hoort ook een deelbare link voor de socials bij.

Bedrijventeams

Als bedrijventeam is het mogelijk om medewerkers, klanten en leveranciers mee te nemen. U kiest een pakket aan de hand van het gewenste aantal deelnemers en de bedrijfsnaam en het -logo worden vermeld op de website en op de start- en finishlocatie. Naast deelnemers is er ook een groot aantal vrijwilligers nodig om het evenement goed te laten verlopen. Opgeven als vrijwilliger kan door een mail te sturen naar [email protected]

Cookieinstellingen