Schapen krijgen zondag weer hun zomeroutfit aan

Foto: Pixabay / Dassel

De kleine schaapskudde van het Zaans Natuur en Milieu Centrum gaat zondag 21 mei weer naar de kapper. Op Stadsboerderij Darwinpark is er die dag van alles te doen voor groot en klein, zoals een uitdagende stormbaan om overheen kunt klimmen en klauteren.

Bezoekers kunnen ook hun eigen buttons maken, klompjes schilderen, wollen schaapjes knutselen en leren hoe een (limonade)koe gemolken dienst te worden. Er zijn lekkere ijsjes, suikerspinnen, vers gebakken pannenkoeken en nog veel meer lekkernijen. De natuurspeelplaats is iteraard open en in het natuurmuseum is de spannende expositie Rode Oortjes te bewonderen is. Ook deze expositie is leuk voor jong én oud.

Speurtocht

De speurtocht Waar is mijn kind is speciaal ontwikkeld voor de allerjongste bezoekers. Entree voor het museum bedraagt vier euro voor kinderen vanaf drie jaar. Een bezoek aan het Schaapscheerdersfeest is gratis, maar voor de activiteiten wordt een bijdrage gevraagd. Deze bijzondere dag start om 10:00 uur en rond 16:00 uur zijn de activiteiten voorbij. Om 17:00 uur wordt de boerderij weer gesloten voor het publiek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen