Zaanse handhavers op de buis aan het werk te zien in onder meer Zaandam en Wormerveer

Foto: SBS 6

Albin en Bo-Ann werken in Zaanstad en vormen vanaf vanavond de Zaanse inbreng in de nieuwe televisieserie De Handhavers van SBS 6.

De kijker ziet het duo aan het werk in onder andere het centrum van Zaandam en bij de Zaanbocht in Wormerveer. SBS filmde ook collega’s in Amsterdam, Rotterdam en Breda en handhavers in dienst van ProRail.

In de realityserie krijgen de gefilmde koppels in hun werk te maken met zowel grappige, trieste als heftige situaties. Ze belanden regelmatig in hoog oplopende discussies en krijgen ook te maken met agressie en onbegrip.

De Handhavers begint om 21:30 uur op SBS 6.

Na vrijwel uitsluitend postieve reacties op de kwaliteit van de documentaire Bewaarders over het werk in de nieuwe, ultramoderne gevangenis van Westzaan die afgelopen maandag te zien was bij de VPRO en morrende commentaren op de uitzending van Hollandse Zaken van Omroep Max van gisteravond, over de gemeentepolitiek in Zaanstad, staat de gemeente dus vanavond alweer in de nationale schijnwerpers.

Bewaarders

https://twitter.com/INhockey/status/966391114377854977

Juliëtte Rot

Komende maandag zet de Zaanse verovering van Hilversum zich voort met een optreden van fractievoorzitter Juliëtte Rot bij omroep WNL. Zij is genomineerd als raadslid van het jaar.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen