Verdrietig Margriet Eshuijs Popkoor brengt ode aan oprichtster

Foto: Margriet Eshuijs Popkoor

En nog steeds verdrietig Margriet Eshuijs Popkoor geeft op zaterdagavond 11 februari in de sfeervolle Doopsgezinde Vermaning in Zaandam het eerste concert na haar overlijden op 29 december vorig jaar. De koorleden brengen er een ode aan hun oprichtster, naamgeefster, zangjuf en dirigente.

Naast het zingen van haar favoriete nummers zullen er anekdotes uit de afgelopen jaren verteld worden. Het koor beschikt inmiddels over een groot eigen repertoire. De zangarrangementen zijn op maat gemaakt door Eshuijs, waardoor het koor een eigen sound en stijl heeft. Onder leiding van dirigente Jerney Molenaar zingt het koor deze avond swingende nummers zoals Fire en Hold back the river maar ook sfeervolle liedjes als Afterglow, Songbird en Rollercoaster.

Diner

Voorafgaand aan het eerbetoon kunnen bezoekers dineren in het aangrenzende restaurant De Verrassing aan de Zaan. Reserveren is wel gewenst.  Het concert begint om 20:00 uur en de entree is vijftien euro inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn verkrijgbaar via margriet-eshuijs-popkoor.weticket.com. Bij de online kaartverkoop en tijdens de avond is er de mogelijkheid om – naar de wens van Margriet Eshuijs – te doneren aan de Stichting Vaarwens.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen