Dynamica XL opent 8 december in Wormerveer als Dynamica

Foto: Dynamica

De school voor openbaar gespecialiseerd en speciaal basisonderwijs en gespecialiseerd voortgezet onderwijs Dynamica XL verliest de toevoeging XL. De vier scholen met die naam zijn gesplitst in twee koppels, onder leiding van twee directeuren.

Daarnaast werkt het Dienstencentrum nu zelfstandig voor alle scholen van Zaan Primair, waar dat voorheen een onderdeel van Dynamica XL was. Op donderdag 8 december wordt het nieuwe schoolgebouw van Dynamica aan de Noordsterweg in Wormerveer officieel geopend. De staf geniet van de vele ronde vormen, de extra werknisjes, het nieuwe meubilair en het uitgekiende kleurenpalet van het gebouw,  die er samen ook voor zorgen dat de leerlingen zich prettig, veilig en beschermd voelen.

Feestelijkheden

Wethouder Natasja Groothuismink van Onderwijs houdt bij de opening een toespraak en biedt namens de gemeente een kunstwerk aan, dat feestelijk onthuld wordt. Gedurende twee dagen worden er feestelijke activiteiten gehouden rondom de opening. Op woensdag 7 december zijn alle buurtbewoners van harte uitgenodigd voor een rondleiding door de school en een kleine versnapering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen