Bewoners Harpstraat Zaandijk winnen miljoen met loterij

Een stralende Rob en Jurgen.
Een stralende Rob en Jurgen.
Foto: Postcode Loterij

Deelnemers aan de Postcode Loterij met postcode 1544 WN in Zaandijk mogen een miljoen euro verdelen. De vijftien gelukkige winnaars in de Harpstraat werden vanochtend vroeg verrast door ambassadeur Quinty Trustfull van de loterij. De uittreiking aan de winnaars uit Zaandijk is 20 november vanaf 21:45 uur te zien in Eén tegen 50 bij RTL 4.

De winnaars mogen bedragen van 50.000 euro tot 150.000 euro tegemoet zien, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen. Shirley en Fred krijgen elk een ton. ‘We gaan vanavond op vakantie naar Bali en komen eerste kerstdag weer terug naar Nederland. Daarom hebben we het huis nu alvast in kerstsferen gebracht. We zijn bijna tien jaar getrouwd en dat is ook de reden van onze vakantie. We gaan van het geld nog veel mooie reizen maken,’ reageerde het blije stel.

Nieuwe thermostaat

Rob en Jurgen spelen met in totaal drie loten mee en winnen samen 150.000 euro. Ze vinden het ‘geweldig’: ‘We willen heel graag eens op vakantie naar Australië. En we kunnen nu ook de badkamer en de keuken opknappen. Fantastisch dat we dit bedrag winnen.’ Marcel en Jelena winnen 50.000 euro en voor hen komt dit bijzonder goed uit: ‘De thermostaat is kapot en nu het kouder wordt moet er zeker een nieuwe komen. We gaan direct bellen om dat te regelen.’

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen