Zaanse Dickens Kerstmarkt van 10 tot en met 20 december

Foto: Flickr

Het terrein van de oude Verkadefabriek aan de Westzijde inZaandam verandert van 10 tot en met 20 december in de Zaanse Dickens Kerstmarkt. De loncatie wordt omgetoverd tot een sprookjesachtige wereld, precies zoals het stadje in de boeken van de Britse schrijver. Het moet een jaarlijks terugkerend evenement worden.

‘De kerstmarkt wordt georganiseerd door evenementenbureau dtevents en restaurant JP1886, en is geschikt voor jong én oud. Met dit initiatief willen de organisatoren Zaandam op een nieuwe manier op de kaart zetten,’ aldus de aankondiging. Een stap terug in de tijd naar de negentiende eeuw met ‘uniek entertainment en tal van gezellige marktkramen aangevuld met heerlijke food & drink-kraampjes’. Ook zijn er onder andere een nostalgisch reuzenrad en een ijsbaan te vinden, net als live muziek, reuzekerstbomen, heel veel lichtjes en sneeuw. Doordeweeks zal de kerstmarkt geopend zijn tussen 16:00 en 21:00 uur. Op de weekenddagen is dat tussen 12:00 en 22:00 uur.

Bedrijven

Bedrijven kunnen naast het vieren van een kerstborrel, -diner of -feest hun werknemers ook hun eigen kerstpakket laten samenstellen, door producten op de markt uit te kiezen. De kerstpakketten zijn tegen elk gewenst bedrag te bestellen. Voor meer informatie over de kerstpakketten neem contact op met [email protected]. Wie interesse heeft om als standhouder op de Zaanse Dickens Kerstmarkt te staan kan contact opnemen met [email protected] en laten weten welke producten er in de verkoop gaan.

Reacties

Cookieinstellingen