Heemtuin nog tot en met vrijdag in sprookjessferen

Foto: Twitter / Paul Laport

Er zijn nog een paar dagen zomervakantie te gaan voor een bezoek aan de sprookjes in de heemtuin in Zaandam. Vrijdag 26 augustus is de laatste dag om Roodkapje te zien rondhuppelen, de kip met de gouden eieren te vinden of Klein Duimpje tegen te komen.

De Vriendelijke Vertelheks leest prachtig voor en kinderen kunnen genieten van een tochtje op de boot van de heen-en-weer-wolf. De heemtuin staat deze week vol tientallen kleine figuurtjes, zoals trollen, elfjes en kabouters, maar er zijn ook hele grote creaties. De grote draak ligt rustig verscholen in het water en in het hoge gras zijn de tenen van de slapende reus ontdekken. Bezoekers zijn gemakkelijk anderhalf uur heerlijk aan het speuren en aan het bewonderen in de tuin, die tussen 19:00 en 16:00 uur open is.

Reserveren

Kinderen vanaf twee jaar betalen vijf euro entree; volwassen begeleiders mogen gratis naar binnen. Zij krijgen daarvoor een speurtochtroute en wat lekkers op het einde. Het Kaboutercafé is geopend, dus er kunnen ook nog overheerlijke pannenkoeken en ander lekkers worden gekocht. Een bezoek reserveren kan hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen