112

Verdachte in zaak Milica van Doorn zou een vader van vier kinderen zijn

Foto: Pixabay

De man die is gearresteerd omdat hij in 1992 Milica van Doorn zou hebben verkracht en vermoord wordt inmiddels ook in oude media algemeen aangeduid als de 47-jarige Zaandammer Hüseyin A.

Hij woonde destijds hemelsbreed zo’n 500 meter van de plaats waar het lichaam van de net geslaagde havo-scholiere gevonden werd. De woning van de destijds 22-jarige man is ook dicht bij de plek waar de negentienjarige een feestje had voor ze verdween.

A. zou een van de twee mannen zijn die weigerde DNA af te staan in het grootschalige verwantschapsonderzoek dat uiteindelijk de doorbraak in de cold case teweegbracht. Een familielid heeft net als vele anderen kennelijk wel wangslijm afgegeven.

Vader van vier kinderen

A. is geboren in het Turkse Çiçekdağı, is getrouwd en zou vier kinderen hebben van wie de oudste net zo oud is als de zaak-Van Doorn. De man met een vaste baan woont inmiddels in een andere wijk dan in 1992, in een huis dat hij in 2001 heeft gekocht. Zijn identiteit is nog niet officieel bevestigd door de politie, justitie of zijn raadsman.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen